Baselier

Sinds het begin in 1951 toen Baselier begon met het maken van rijenfrezen voor de aardappelteelt is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige fabrikant van rijenfrezen, volveldfrezen, frontfrezen, combifrezen, frees-plant-rugvorm combinaties, rugvormers, overtopfrezen, elementfrezen en loofklappers. De in Steenbergen (west Brabant) gevestigde fabriek bouwt met gemiddeld 20 man personeel jaarlijks ongeveer 300 tot 350 machines die over de hele wereld gebruikt worden. Dit kan alleen bereikt worden door het leveren van topkwaliteit machines die hun werk naar behoren uitvoeren, maar ook naar kijken in de praktijk en luisteren naar klanten. Van lichte tot zware omstandigheden, zand- of kleibodem: Baselier biedt de oplossing!

Al vanaf 1981 is van Gemeren Mechanisatie verantwoordelijk voor de verkoop van Baselier machines in Nederland. Dit doen wij met behulp van een dealernetwerk die regionaal de verkoop, onderdelen voorziening en service behartigen.

Voor een overzicht van onze dealers, klik hier.

Wereldwijd werkt Baselier met diverse importeurs en wederverkopers en houdt men de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. 

Govert Pegels geeft u graag meer informatie.
Tel.nr. +31-6-53.38.05.14

Download de brochure
Baselier


Terug naar overzicht