Holmer

Bietenrooiers

Holmer Maschinenbau GmbH is opgericht in 1969 door Alfons Holmer in het Beierse dorp Eggmühl die in 1974 de eerste 6-rijige zelfrijdende bietenrooier bouwde. Hij had nooit kunnen weten dat dit de basis was voor een zeer succesvolle onderneming die uitgroeide tot wereldmarktleider in bietenrooiers! In de loop der jaren heeft Holmer diverse machines gebouwd, maar naast de bietenrooiers zijn de Holmer Terra Variant systeemvoertuig en de Holmer Terra Felis zelfrijdende nareiniger en lader het meest bekend.

Voor meer informatie over de onderneming Holmer Maschinenbau GmbH

Inmiddels behoort Holmer Maschinebau Gmbh tot het Franse familiebedrijf Exel Industries waartoe ook de merken Matrot, Moreau en Agrifac behoren. Zo bieden wij onder de naam Holmer Exxact een breed programma bietenrooiers aan. Wij, van Gemeren Mechanisatie hebben een rijke ervaring als het gaat om bietenoogst techniek. In het verleden hebben wij jarenlang Franquet 2 fase bietenrooiers geïmporteerd en aangepast voor Nederlandse bodem, maar ook Matrot zelfrijdende bietenrooiers.

Sinds 1999 zijn wij importeur van Holmer Maschinebau voor Nederland en hebben wij sinds de voering van Holmer Exxact bietenrooiers ook voor Nederland en deels België een breed programma bietenrooiers van ongeëvenaarde kwaliteit en capaciteit met de laagste exploitatiekosten in de markt!

Download de brochure
Holmer


Terug naar overzicht