Van Gemeren Mechanisatie

Al ruim 100 jaar zijn wij leverancier van landbouwmachines. Wij streven ernaar om onze klanten machines en werktuigen van topkwaliteit te verkopen. Daarnaast willen wij ons onderscheiden door het leveren van de best mogelijke service. Steeds meer landbouwers en loonwerkers kunnen wij ervan overtuigen dat die combinatie van kwaliteit en service de moeite loont om met Van Gemeren Mechanisatie BV in zee te gaan.

Op deze website leest u precies wat we voor u kunnen betekenen. Zo bieden we een ruim assortiment nieuwe en gebruikte machines, evenals alle aanverwante onderdelen.
Daarnaast zijn we u graag van dienst met onderhoud of reparaties, desnoods ’s nachts. Met deze gerichte en snelle service zorgen we ervoor dat uw werk altijd door kan gaan.
Ons onderdelenmagazijn is zeer uitgebreid. Indien onderdelen niet op voorraad zijn, kunnen wij ze voor u bestellen. Wij helpen u graag verder.

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 8.00 uur - 16.30 uur
zaterdag: 8.00 uur - 12.30 uur

Op 21 december sluiten wij om 15.00 uur.
Tevens zijn wij gesloten van 24 december t/m 1 januari.


Na sluitingstijd kunt u ons als volgt bereiken:
Magazijn: 06 - 2036 1011
Werkplaats: 06 - 5332 9732

Ga nu direct naar 

Wij staan 24/7 voor u klaar!

Ons doel is onze klanten zo goed mogelijk te helpen door middel van goede service, juiste adviezen te geven bij aankopen en goede nazorg te leveren. De handel stopt niet bij het verkopen, dan begint het pas!

Brochures

Vraag nu online uw digitale documentatie aan en u ontvang dit direct in PDF-formaat in uw mailbox.
Mocht u de brochure(s) niet ontvangen hebben in uw mailbox (heeft u ook ongewenst/spam gecontroleerd?), laat het ons dan even weten op dit e-mailadres. Dan zullen we het met Wetransfer verzenden.

Kärcher aanbieding!

Wij zijn dealer van de professionele Kärcher machines zoals koud- en warmwater hogedrukreinigers, stofzuigers en nat/droogzuigers.
Kärcher staat voor:
- betrouwbaar
- deskundig
- duurzaam en
- innovatief

Laatste nieuws

Wallner vernietigt groenbemester met twee rollen

Het Duitse Wallner heeft een wals ontworpen voor het vernietigen van groenbemester. Meer

Agenda