Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 7.30 - 16.30 uur | zaterdag: 8.00 - 12.30 uur | zondag: gesloten | 0186-680255

Taal / Language

Claas

Hooibouwmachines, trekkers, maaidorsers, hakselaars en verreikers

CLAAS begon in 1913 in Westfalen (Duitsland). August Claas werkte samen met zijn broers Franz en Theo. Ze constateerden dat er behoefte bestond aan een mechanische schovenbinder. In 1934 produceerde CLAAS de eerste opraapmachine voor hooi.
In 1936 namen ze de eerste Europese getrokken maaidorser in productie. Dankzij deze machine wist CLAAS een grote markt te bereiken. De eerste zelfrijdende maaidorser kwam in 1953 op de markt en de eerste zelfrijdende hakselaar kwam in 1973 op de markt. CLAAS is de grootste fabrikant van hakselaars en wereldmarktleider.

Sinds 2016 zijn wij, als kroon op ons werk, exclusief CLAAS full-line dealer. Daarnaast hebben wij toestemming om als CPS (Claas Power Systems) steunpunt te fungeren.
Ons officiële Claas werkgebied betreft Zuid-Holland, Zeeland (met uitzondering van Zeeuws-Vlaanderen) en Noord-Brabant (alles links vanaf de grens Goirle-N261 tot aan Waalwijk-A59, overgaand op de N267 langs Heusden, overgaand op de N267 langs Heusden en Altena).
Binnen dit werkgebied zijn wij het enige officiële dealeradres voor CLAAS oogst- en hooibouwmachines. De door ons gevoerde onderdelenvoorraad, kennis en bereikbaarheid (tijdens het seizoen zelfs tot laat in de avond) bieden u de zekerheid en continuïteit.

Neem voor meer informatie of vrijblijvende offerte contact op met één van onze vertegenwoordigers.

Claas