Van Gemeren Constructief

In maart 2011 toevallig ontstaan na zeer positieve bouwervaringen thuis: Van Gemeren Constructief. 
Deze nieuwe tak bestond tot 2015 uit twee personen te weten Arie Verbaas (timmerman) en Gert-Jan Vermeulen (metselaar). Ze waren voorheen werkzaam bij ’t Hooft Bouwbedrijf en hadden samen een ruime praktijkervaring van meer dan 70 jaar! Inmiddels is Arie met pensioen en doet Gert-Jan het alleen in samenwerking met een zorgvuldig geselecteerd aantal vakmensen en toeleveranciers die ons bij alle voorkomende werkzaamheden kunnen bijstaan.

Gert-Jan doet bij ons het totale onderhoud en daar waar gevraagd kunnen wij werkzaamheden voor derden uitvoeren. Door de open communicatie met de klant, die in regie de werkzaamheden laat uitvoeren, ontstaat er een kwalitatief zeer hoogwaardig eindproduct. 
Vele prachtige projecten zijn al voltooid, waaronder een schitterend kantorencomplex bij L. Kats Agroservice in Numansdorp, verbouwingen bij diverse opdrachtgevers en uiteraard onze showroom en kantoren.

Voor al uw nieuwbouw, verbouwingen, voegwerkreparaties, aanpassen aardappelschuren, reparaties/vernieuwingen van kozijnen en vensters, lekkages en dergelijke kunt u terecht bij Van Gemeren Constructief. 

Niets is onze mensen teveel. De beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs is ons motto.


Klik hier en wordt vriend van Van Gemeren Constructief op Facebook!