Professioneel magazijn

Van Gemeren denkt anders: als specialist op het gebied van oogstmachines is de alom geaccepteerde: vandaag besteld, morgen in huis, niet voldoende. Vooral oogstmachines draaien slechts een beperkte periode en dan nog beïnvloed door de heersende weersomstandigheden. Wanneer er gewerkt kan worden moet het ook bij voorkomende problemen zo snel mogelijk verder kunnen. Daarom blijven wij investeren in een hoge directe uitleveringsgraad van door ons gevoerde producten, wij zorgen ervoor dat u uw oogst zo optimaal mogelijk kunt verzorgen.

Het onderdelenmagazijn heeft een uitgebreid assortiment onderdelen voor de diverse producten welke Van Gemeren bv in het programma heeft. In het magazijn wordt service verleend door ervaren mensen om u zo goed en zo snel mogelijk te kunnen assisteren. Tevens worden er regelmatig opleidingen gevolgd.
Met een voorraad van zo’n 40.000 verschillende onderdelen zijn de meest gangbare onderdelen uit voorraad leverbaar. Mocht een onderdeel onverhoopt niet voorradig zijn, dan is het dankzij het unieke voorraadbeleid van onze leveranciers in de regel mogelijk om de ontbrekende onderdelen de volgende werkdag in het magazijn aanwezig te hebben.

In samenspraak met onze technische dienst kunnen de bestelde onderdelen tevens gemonteerd worden. De klant heeft op deze manier de handen vrij voor andere zaken!

Er is ook een ruim assortiment van gebruikte en incourante onderdelen, welke u kunt zoeken in de volgende excel-bestanden: 
Onderdelen (Ford)
Onderdelen (NH gebruikt)
Onderdelen (NH).
Met name van: Clayson New–Holland (M103, M135, M140, 1500 en 80-serie) en Ford trekkeronderdelen!
Informeer naar de zeer interessante prijzen!