Professioneel magazijn

Sinds jaar en dag zijn we specialist op het gebied van oogstmachines. Vooral oogstmachines draaien slechts een beperkte periode en dan nog beïnvloed door de heersende weersomstandigheden. Wanneer er gewerkt kan worden moet het ook bij voorkomende problemen zo snel mogelijk verder kunnen. Daarom vinden wij het alom geaccepteerde: vandaag besteld, morgen in huis, niet voldoende. Wij blijven investeren in een hoge directe uitleveringsgraad van door ons gevoerde producten en zorgen ervoor dat u uw oogst zo optimaal mogelijk kunt verzorgen.

Het onderdelenmagazijn heeft een uitgebreid assortiment onderdelen voor de diverse producten die wij in het programma hebben. In het magazijn wordt service verleend door ervaren mensen om u zo goed en zo snel mogelijk te kunnen assisteren. Tevens worden regelmatig opleidingen gevolgd.
Met een voorraad van zo’n 40.000 verschillende onderdelen zijn de meest gangbare onderdelen uit voorraad leverbaar. Mocht een onderdeel onverhoopt niet voorradig zijn, dan is het dankzij het unieke voorraadbeleid van onze leveranciers in de regel mogelijk om de ontbrekende onderdelen de volgende werkdag in het magazijn aanwezig te hebben.

In samenspraak met onze technische dienst kunnen de bestelde onderdelen tevens gemonteerd worden. De klant heeft op deze manier de handen vrij voor andere zaken!

Wij hebben ook een ruim assortiment van gebruikte en incourante onderdelen, welke u kunt zoeken in de volgende Excel-bestanden: 
Onderdelen (Ford)
Onderdelen (NH gebruikt)
Onderdelen (NH).
Met name van: Clayson New–Holland (M103, M135, M140, 1500 en 80-serie) en Ford trekkeronderdelen. Informeer naar de zeer interessante prijzen!