Missie en visie

Ons doel is klanten zo goed mogelijk te helpen door middel van goede service, juiste en eerlijke adviezen te geven en goede nazorg leveren. Door deze punten hoopt Van Gemeren Mechanisatie B.V. de klanten goed en op de juiste manier te helpen en te ondersteunen. De handel stopt niet bij het verkopen, dan begint het pas.

Na de opening van onze nieuwbouw in 2013 hebben wij al vele bijeenkomsten georganiseerd om onze klanten en mogelijk toekomstige klanten op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen, gebruik van diverse systemen en thema avonden. Deze service wordt door Van Gemeren als normaal gezien, wij willen ervoor zorgen dat onze onderlinge relatie steeds sterker wordt door het feit dat de klant inziet dat Van Gemeren veel meer biedt dan alleen verkoop en service aan gemechaniseerd Nederland.

In 2016 is deze strategie beloond door het verwerven van de tweede prijs bij de AGTA verkiezing met als motto: beste serviceverlenend bedrijf van Nederland. Op de keeper beschouwd de beste als mechanisatiebedrijf aangezien de winnaar uit de logistieke sector afkomstig was.

Kwaliteit
In ons pakket voor landbouw- en loonbedrijven, grondverzet, verhuur en aannemerij vindt u vertrouwde merken zoals: Amazone, Annaburger, Baselier, Claas, Gemtec, Güttler, Holmer, Kärcher, SBG, Startec en Väderstad. Namen die garant staan voor trekkers, bietenrooiers, combines, hakselaars, persen, ploegen, loofklappers, frezen en andere producten van topkwaliteit. Wij geven u graag een volledig overzicht van ons leveringsprogramma.

Specialisme
Wij zijn reeds meer dan 65 jaar gespecialiseerd in het leveren, repareren en service verlenen aan maaidorsers. Onze zeer grote onderdelenvoorraad van maaidorsers staat wijd en zijd bekend en zodoende verlenen wij tot ver in Nederland service aan deze machines. Wij worden ook door buitenlandse afnemers steeds meer als een zeer betrouwbare partner gezien en worden gevraagd om grotere aantallen maaidorsers voor export te verzorgen. Ook voor oogstmachines zoals bietenrooiers en aardappelrooiers zijn wij het juiste adres.

Service
Bij van Gemeren Mechanisatie B.V. werken circa 20 mensen. Allen zijn doordrongen dat snelheid van vitaal belang is bij goede service. Eventuele problemen trachten wij dan ook zo snel mogelijk op te lossen. De meeste onderdelen kunnen wij direct leveren. Zo niet, dan geldt voor zover mogelijk een 24-uurs service.