Missie en visie

Onze missie is klanten zo goed mogelijk te helpen door middel van goede service, juiste en eerlijke adviezen, en goede nazorg. Door deze punten hopen wij klanten goed en op de juiste manier te helpen en te ondersteunen. Handel stopt niet bij het verkopen, dan begint het pas.

Na de opening van de nieuwbouw in 2013 hebben wij al vele bijeenkomsten georganiseerd om onze klanten en mogelijk toekomstige klanten op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen, gebruik van diverse systemen en instructiemomenten. Deze service wordt door ons als normaal gezien.

Onze visie is om te zorgen voor een steeds sterkere relatie met de klant, door de klant in te laten zien dat wij veel meer bieden dan enkel verkoop en service. Hierdoor hopen wij de klant te boeien en aan ons bedrijf te kunnen binden.

In 2016 is ons streven beloond door het verwerven van de tweede prijs bij de AGTA verkiezing in de categorie ‘Beste Servicebedrijf’. De winnaar uit deze categorie was afkomstig uit de logistieke sector, dus als mechanisatiebedrijf waren wij het beste.

Kwaliteit
In ons pakket voor landbouw- en loonbedrijven, grondverzet, verhuur en aannemerij vindt u vertrouwde merken zoals: Amazone, Annaburger, Baselier, Claas, Gemtec, Güttler, Holmer, Kärcher, SBG, Startec en Väderstad. Namen die garant staan voor trekkers, bietenrooiers, combines, hakselaars, persen, ploegen, loofklappers, frezen en andere producten van topkwaliteit. Wij geven u graag een volledig overzicht van ons leveringsprogramma.

Specialisme
Wij zijn reeds meer dan 65 jaar gespecialiseerd in het leveren, repareren en service verlenen aan maaidorsers. Onze zeer grote onderdelenvoorraad van maaidorsers staat wijd en zijd bekend en zodoende verlenen wij tot ver in Nederland service aan deze machines. Wij worden ook door buitenlandse afnemers steeds meer als een zeer betrouwbare partner gezien en worden gevraagd om grotere aantallen maaidorsers voor export te verzorgen. Ook voor oogstmachines zoals bietenrooiers en aardappelrooiers zijn wij het juiste adres.

Service
Bij Van Gemeren Mechanisatie B.V. werken circa 20 mensen. Allen zijn doordrongen dat snelheid van vitaal belang is bij goede service. Eventuele problemen trachten wij dan ook zo snel mogelijk op te lossen. De meeste onderdelen kunnen wij direct leveren. Zo niet, dan geldt voor zover mogelijk een 24-uurs service.